HOW TO DO AN ADVANCED SEARCH.

Mon Jul 08, 2013 3:56 pm by Admin


For the benefit of 944Hybrids users there are two search functions available for you to use.
The purpose of this sticky is to explain the "Advanced Search" function because it is much more powerful and is the best choice when researching information.

When you log on to the site a list of options is shown in a line at the top of the page. One option is labelled "Search", use this option (NOT the search box lower down on the right).

After you click on the upper search option, a drop down box appears. At the bottom of this box is a radio button marked "Advanced …

Comments: 0

Latest topics
» 1987 944 Turbo --> LS
Yesterday at 8:38 pm by iamgod

» Oil Cooler Adapter Not Working?
Wed Oct 11, 2017 9:32 pm by sharkey

» 1987 944S 3800 L67 Turbo...in progress
Wed Oct 11, 2017 1:08 pm by Sirayden

» C6 Z06 Brakes on my 944
Wed Oct 11, 2017 8:25 am by Schuepbach

» sbc swap in a 1981 924
Mon Oct 09, 2017 9:28 pm by sharkey

» JP's LS1 Conversion
Mon Oct 09, 2017 8:42 pm by 924sbc406

» Cayenne Front and Rear Brakes on 944
Sun Oct 08, 2017 4:15 pm by superman22x

» Scca Xp solo build
Wed Oct 04, 2017 7:55 pm by yamamtx

» Steering rack clearance
Wed Oct 04, 2017 6:14 am by remaxagent33

» Does anyone have a QuickTime bellhousing for sale?
Tue Oct 03, 2017 11:54 pm by zeusrotty

October 2017
MonTueWedThuFriSatSun
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Calendar Calendar

Log in

I forgot my password


Ready to Run, but Won't Start

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Ready to Run, but Won't Start

Post  cfgioja on Sun Jul 04, 2010 10:30 am

what year is yours? I believe on my early model it was behind the center console. On later models it is suppose to be behind the original computer in the passenger footwell.
avatar
cfgioja

Posts : 804
Join date : 2009-11-22
Age : 33
Location : Clarksville, AR

Back to top Go down

IT'S ALIVE!!!

Post  vt951 on Wed Jul 07, 2010 10:08 am

Got the computer back and even though he said he didn't need to do anything (other than enable the MAF), I just plugged it in and she started right up! Wow, what a sound. Nice lumpy cam and throaty exhaust sound. Need to finalize some wiring and get the cooling system installed, and will be on the road!
avatar
vt951

Posts : 20
Join date : 2009-11-05
Location : Cincinnati

Back to top Go down

Re: Ready to Run, but Won't Start

Post  skywalker01 on Wed Jul 07, 2010 10:23 am

So what was the corrective action?? Did the guy re-flash it??
avatar
skywalker01

Posts : 477
Join date : 2009-07-22
Age : 54

Back to top Go down

Re: Ready to Run, but Won't Start

Post  vt951 on Wed Jul 07, 2010 10:27 am

Honestly, I don't know. I guess maybe he did re-flash it since he enabled the MAF. All I know is I was very careful to not change anything after I sent him the computer, and now it works. So, either the computer wasn't plugged in right (unlikely) or he did something to the computer that fixed it.
avatar
vt951

Posts : 20
Join date : 2009-11-05
Location : Cincinnati

Back to top Go down

Re: Ready to Run, but Won't Start

Post  skywalker01 on Wed Jul 07, 2010 10:31 am

Interesting - I guess the PCM can go bad . . . .
avatar
skywalker01

Posts : 477
Join date : 2009-07-22
Age : 54

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum