HOW TO DO AN ADVANCED SEARCH.

Mon Jul 08, 2013 3:56 pm by Admin


For the benefit of 944Hybrids users there are two search functions available for you to use.
The purpose of this sticky is to explain the "Advanced Search" function because it is much more powerful and is the best choice when researching information.

When you log on to the site a list of options is shown in a line at the top of the page. One option is labelled "Search", use this option (NOT the search box lower down on the right).

After you click on the upper search option, a drop down box appears. At the bottom of this box is a radio button marked "Advanced …

Comments: 0

Latest topics
December 2019
MonTueWedThuFriSatSun
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Calendar Calendar

Log in

I forgot my password


HELP!!! motor starts and runs smoothly for 3 seconds then abruptly dies

Go down

HELP!!! motor starts and runs smoothly for 3 seconds then abruptly dies Empty HELP!!! motor starts and runs smoothly for 3 seconds then abruptly dies

Post  c0dyzimm3rm4n on Sat Mar 23, 2019 1:28 pm

[You must be registered and logged in to see this link.]

Got the car back from being painted and the engine bay was sprayed clean. Since then it's been having trouble running. I was able to drive the car home but since I parked it it will not run more than 3 seconds. It turns on right away and idles smooth. Does anyone know what is going on?

c0dyzimm3rm4n

Posts : 5
Join date : 2018-06-18

Back to top Go down

HELP!!! motor starts and runs smoothly for 3 seconds then abruptly dies Empty Re: HELP!!! motor starts and runs smoothly for 3 seconds then abruptly dies

Post  murrayg on Sat Mar 23, 2019 3:21 pm

OBD reader is your friend for this. No way of knowing for sure short of reading codes......IMO.

Gordo.

murrayg

Posts : 86
Join date : 2012-12-15

Back to top Go down

HELP!!! motor starts and runs smoothly for 3 seconds then abruptly dies Empty Re: HELP!!! motor starts and runs smoothly for 3 seconds then abruptly dies

Post  Hey_Allen on Sat Nov 30, 2019 8:34 pm

Did you ever find out what was wrong?

To me, this sounds like the vats is killing the ignition, though I can't venture a guess as to what would have caused it to start doing so after having the engine bay detailed.

Hey_Allen

Posts : 4
Join date : 2018-11-09

Back to top Go down

HELP!!! motor starts and runs smoothly for 3 seconds then abruptly dies Empty Re: HELP!!! motor starts and runs smoothly for 3 seconds then abruptly dies

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum