HOW TO DO AN ADVANCED SEARCH.

Mon Jul 08, 2013 3:56 pm by Admin


For the benefit of 944Hybrids users there are two search functions available for you to use.
The purpose of this sticky is to explain the "Advanced Search" function because it is much more powerful and is the best choice when researching information.

When you log on to the site a list of options is shown in a line at the top of the page. One option is labelled "Search", use this option (NOT the search box lower down on the right).

After you click on the upper search option, a drop down box appears. At the bottom of this box is a radio button marked "Advanced …

Comments: 0

Latest topics
» FS: LS1 Swapped 1985.5 944
Early Tach not working with LS3? EmptyToday at 5:24 pm by turbobob924

» Need Advice - My Helmet Hits The Roll Cage
Early Tach not working with LS3? EmptyToday at 5:03 pm by Hotrodz of Dallas

» 86 Porsche 944T LS1 swap begins
Early Tach not working with LS3? EmptyToday at 1:15 pm by smkn951

» Ray's 1987 944 LS1 Build & Swap
Early Tach not working with LS3? EmptyYesterday at 10:17 am by smkn951

» HELP!!!! Need a little help with final wiring connections....
Early Tach not working with LS3? EmptySat Sep 14, 2019 6:29 pm by Midevil1981

» 1987 944 conversion Available
Early Tach not working with LS3? EmptySat Sep 14, 2019 11:39 am by Rothaus

» WTB 928 LS Swapped, Auto Trans. Also advice needed
Early Tach not working with LS3? EmptyTue Sep 10, 2019 7:20 pm by Saintanky

» FS: TPC Motor Mounts
Early Tach not working with LS3? EmptyTue Sep 10, 2019 10:53 am by Jchard944

» Early Tach not working with LS3?
Early Tach not working with LS3? EmptyMon Sep 09, 2019 8:13 pm by superman22x

» 85.5 944 LS Adventure
Early Tach not working with LS3? EmptyMon Sep 09, 2019 4:07 pm by departeg

September 2019
MonTueWedThuFriSatSun
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      

Calendar Calendar

Log in

I forgot my password


Early Tach not working with LS3?

Go down

Early Tach not working with LS3? Empty Early Tach not working with LS3?

Post  superman22x on Tue Jul 04, 2017 4:03 pm

I'm finally getting around to wiring in all my gauges, and one issue I have is that the early tach is not working with my LS3. I verified my tach output from my Gen IV controller is working by using a Sunpro Tach with a 470ohm resister. But wiring the same setup into the thin green wire in the 9 pin connector on the firewall did not seem to work. Am I doing something wrong with my wiring?

Thanks

superman22x

Posts : 243
Join date : 2015-01-29

Back to top Go down

Early Tach not working with LS3? Empty Re: Early Tach not working with LS3?

Post  superman22x on Sat Jul 08, 2017 7:08 pm

Got it all working... Turns out the 12V switched signal to the tach is disconnected somewhere. Maybe when I removed the DME and engine harness? I put 12v to pin 5, and the tach works. Now I just need to wire it properly.

superman22x

Posts : 243
Join date : 2015-01-29

Back to top Go down

Early Tach not working with LS3? Empty Re: Early Tach not working with LS3?

Post  LStuner on Sun Sep 08, 2019 9:11 pm

Pin 5 on the 9 pin connector or at the Gauge itself?

superman22x wrote:Got it all working...  Turns out the 12V switched signal to the tach is disconnected somewhere.  Maybe when I removed the DME and engine harness?  I put 12v to pin 5, and the tach works.  Now I just need to wire it properly.  


LStuner

Posts : 18
Join date : 2017-11-12

Back to top Go down

Early Tach not working with LS3? Empty Re: Early Tach not working with LS3?

Post  superman22x on Mon Sep 09, 2019 8:13 pm

Yep, that's it.

superman22x

Posts : 243
Join date : 2015-01-29

Back to top Go down

Early Tach not working with LS3? Empty Re: Early Tach not working with LS3?

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum