HOW TO DO AN ADVANCED SEARCH.

Mon Jul 08, 2013 3:56 pm by Admin


For the benefit of 944Hybrids users there are two search functions available for you to use.
The purpose of this sticky is to explain the "Advanced Search" function because it is much more powerful and is the best choice when researching information.

When you log on to the site a list of options is shown in a line at the top of the page. One option is labelled "Search", use this option (NOT the search box lower down on the right).

After you click on the upper search option, a drop down box appears. At the bottom of this box is a radio button marked "Advanced …

Comments: 0

Latest topics
» Drive by Wire Throttle Pedal Install on 1987 NA 944????
Yesterday at 7:37 pm by VA944LS1

» Project Purge: LS1 + Conversion Parts FS
Yesterday at 9:16 am by bajabluejay

» Problem with Dual Remote Vacuum Boosters
Fri Dec 15, 2017 9:35 am by johntorg

» 1987 944 Turbo --> LS
Fri Dec 15, 2017 8:39 am by Hotrodz of Dallas

» Iron vs Aluminum LS? discuss...
Fri Dec 15, 2017 8:27 am by Hotrodz of Dallas

» For sale $150 Griffin for LS1 LS Radiator swap
Tue Dec 12, 2017 9:34 pm by matt889

» Rebuilt engine threw three rods
Sun Dec 10, 2017 7:45 pm by jpkinerk

» 1984 Gen IV 5.3 Swap
Sun Dec 03, 2017 10:54 am by superman22x

» Aluminum 5.3 swap
Sat Dec 02, 2017 7:59 pm by turbobob924

» Power and Torque figures
Sat Dec 02, 2017 11:27 am by Fubar

December 2017
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Calendar Calendar

Log in

I forgot my password


Got it running!

View previous topic View next topic Go down

Got it running!

Post  MisterK on Tue Apr 22, 2014 12:14 am

Well I finally got her running this evening. It took a couple of tries with the electrical so my friend actually got to start it, but we did manage to capture the first firing on video.

Just for a little more info,
The car is an 85.5
Engine is a 93 Camaro LT1
Sanderson headers
Depowered power rack
Wilwood tandem master cylinder
Chevrolet truck bell housing with a homemade adaptor plate

This is the first firing so there's still some things to do before its drivable, but it finally runs. I am incredibly excited and relieved! I appreciate all of the information on the forum, it helped me figure out a huge amount of information about these swaps. Very Happy  Very Happy  Very Happy 

[You must be registered and logged in to see this link.]


Last edited by MisterK on Tue Apr 22, 2014 12:15 am; edited 1 time in total (Reason for editing : typo)

MisterK

Posts : 6
Join date : 2013-05-02
Age : 22
Location : Orlando

Back to top Go down

Re: Got it running!

Post  skywalker01 on Tue Apr 22, 2014 6:18 am

Congratulations!! Welcome to the club!!!
avatar
skywalker01

Posts : 477
Join date : 2009-07-22
Age : 54

Back to top Go down

Re: Got it running!

Post  Lemming on Tue Apr 22, 2014 9:14 am

Congrats!
avatar
Lemming

Posts : 855
Join date : 2011-05-30
Location : B'ham

Back to top Go down

Re: Got it running!

Post  948 on Tue Apr 22, 2014 11:53 am

Congrats!
avatar
948
Moderator
Moderator

Posts : 511
Join date : 2009-06-09
Age : 102
Location : East PA

Back to top Go down

runnuing

Post  kevin924kevin on Tue Apr 22, 2014 12:30 pm

Congrats, i hope for my first fire in a month or so.
avatar
kevin924kevin

Posts : 739
Join date : 2011-02-03
Age : 53
Location : Canada

Back to top Go down

Re: Got it running!

Post  Remy6908 on Thu May 15, 2014 4:38 pm

Congrats!!! Im on my way to getting mine running. Just need the TT adapter plate.
avatar
Remy6908

Posts : 34
Join date : 2012-10-23

Back to top Go down

Re: Got it running!

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum