HOW TO DO AN ADVANCED SEARCH.

Mon Jul 08, 2013 3:56 pm by Admin


For the benefit of 944Hybrids users there are two search functions available for you to use.
The purpose of this sticky is to explain the "Advanced Search" function because it is much more powerful and is the best choice when researching information.

When you log on to the site a list of options is shown in a line at the top of the page. One option is labelled "Search", use this option (NOT the search box lower down on the right).

After you click on the upper search option, a drop down box appears. At the bottom of this box is a radio button marked "Advanced …

Comments: 0

Latest topics
» Problem with Dual Remote Vacuum Boosters
Today at 9:35 am by johntorg

» 1987 944 Turbo --> LS
Today at 8:39 am by Hotrodz of Dallas

» Iron vs Aluminum LS? discuss...
Today at 8:27 am by Hotrodz of Dallas

» For sale $150 Griffin for LS1 LS Radiator swap
Tue Dec 12, 2017 9:34 pm by matt889

» Rebuilt engine threw three rods
Sun Dec 10, 2017 7:45 pm by jpkinerk

» 1984 Gen IV 5.3 Swap
Sun Dec 03, 2017 10:54 am by superman22x

» Aluminum 5.3 swap
Sat Dec 02, 2017 7:59 pm by turbobob924

» Power and Torque figures
Sat Dec 02, 2017 11:27 am by Fubar

» Aftermaket Seat Options
Sat Dec 02, 2017 8:04 am by Jchard944

» 83' Porsche 944 LM7 Build
Thu Nov 30, 2017 8:47 pm by Jchard944

December 2017
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Calendar Calendar

Log in

I forgot my password


Instrument question

View previous topic View next topic Go down

Instrument question

Post  fliermike45 on Fri Jun 07, 2013 9:20 am

My 88 944 Instrument cluster has a problem, Speedometer works OK but the odometer and trip do not work. Rev Counter does not work, what's common here??? Fuel/temp/oil and volts all work OK.
Everything did work OK at the completion of the swap.
Pressing tho odometer reset causes the odometer digits to twitch.

fliermike45

Posts : 778
Join date : 2009-09-19

Back to top Go down

Re: Instrument question

Post  Rich L. on Fri Jun 07, 2013 11:16 am

My odo and trip are the same. It's a common problem with the little plastic gears in there. I bought a replacement gear but have yet to take things apart and try to fix it.

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

Rich
avatar
Rich L.

Posts : 815
Join date : 2011-05-30
Location : Seattle

Back to top Go down

Re: Instrument question

Post  gdopnt on Fri Jun 07, 2013 6:42 pm

I replaced the gear in my 86. the hardest part was being careful with the old plastic parts. Clark's garage pretty much explains it as it happens. Make sure the reset pad goes back in the same spot. The reset button in vent hits a pad behind the vent and a push rod resets the odometer electrically. My gear was mush a hard plastic gear over time turns soft and the opposing gear eats it also you are not to reset the odometer unless you are stopped.


gdopnt

Posts : 123
Join date : 2012-11-12
Location : Rockford, Illinois

Back to top Go down

Odometer gear

Post  fliermike45 on Tue Jul 02, 2013 6:35 pm

I fixed my speedometer today and followed the Clarkes elect-09 instructions.
My gear was in two pieces and had gone very soft.

fliermike45

Posts : 778
Join date : 2009-09-19

Back to top Go down

Re: Instrument question

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum